donderdag 2 februari 2012

liebster award

Nog maar net een blog en nu al een award ontvangen
 Ik heb de  Liebster Blogaward gekregen van Jos van creabh, dankjewel!!


"Liebster" is een Duits woord wat zoiets betekent als liefste, favoriete, beste. De Liebster Award is een soort van kettingbrief onder bloggers dat het doelheeft om uitzonderlijke en groeiende blogs (vooral voor degene met 200 of minder volgers) onder de aandacht te brengen. Er is geen evaluatie comité of een formeel award proces voor de Liebster, maar het is zelfs leuker - het is erkenning dat een ander je harde werken ziet en waardeert."

Hier is de omschrijving waarom ik van Jos de award heb gekregen:
Emma wil ik de aanmoediging geven voor haar net gestarte blog. Ik ken haar via het forum zelf lingerie maken en daar komen de meest fantastische en creatieve creaties voorbij van haar hand. Ik hoop dat we veel posts te zien krijgen met moois de komende tijd! 
Dank je wel Jos!
Ik wil de award graag geven aan:

betsmetnaaldendraad omdat ze veel hobby's op een lieve manier uitwerkt en omdat ik verrast ben door een nieuwe hobby: Japans vlechtwerk

aliceinhobbyland omdat ik onder de indruk ben van haar veelzijdigheid en met name haar proffesioneel ogende brei en haakwerk.

lachesis Oud collega. Onderwijzeres en columniste Het Onderwijsblad. Niemand treft de kern van de onderwijspraktijk beter dan zij!

2 reacties:

corina zei

gefeliciteerd en vind je blog erg mooi ben nieuwsgierig hoe je het hebt gedaan ik krijg het nog niet voor elkaar hoor maar het gaat al beter als in het begin. Veel plezier en dat er veel moois voorbij gaat komen.

groetjes Corina

Alice zei

Hoi Emma, bedankt voor het doorgeven van de Liebster blogaward en je leuke woorden. Jij ook succes met je mooie blog en prachtige lingeriesetjes, heb me ook als volger bij je aangemeld. Groetjes, Alice

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...