zondag 20 mei 2012

Update


Ik heb de laatste weken een flinke griep gehad, gevolgd door een bijholteontsteking. Om die reden heb ik dit blog wat verwaarloosd maar ik ga het goed maken....het eerste wat jullie zien is (opnieuw)een Tuniek/jurkje. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen, zulke leuke stof, zulke leuke patronen! Het patroon komt trouwens van Its a fits 1024.


Gelukkig is het eindelijk goed weer!


                           En hier is een heuse jumpsuit. Het patroon is een Its a fit 1030.Er waren tijden dat ik dat ik ik echt niet in zo'n grote broek aangetroffen wilde worden. Ik  vond het meer iets voor oude omaatjes. Nu snap ik dat standpunt niet meer. Ik vind de patronen prachtig! Hieronder vind je alvast een eerste aanzet. Vintagepatroon Bettie High waist pattern,
Enkele leden op het zelfmaaklingerieforum hebben samengewerkt aan een vintage patroon 'French Bra Corselet'. Te weten: Diana, Marian en Quicky.......Ik heb me daar nu ook bij aangesloten.
Dit is het tweede pasmodel na diverse aanpassingen: middenvoor verlaagd en aan de zijkant een flink stuk ingenomen.
Dit is alvast een klein tipje van de sluier


Vorige zomer heb ik heerlijk door Parijs gefietst. In een van die talloze leuke winkeltjes in zo'n prachtige Parijse passage vond ik een tafelloper. Ik kon het niet nalaten om het met een borduurtje van Urban Threads op te sieren.Als cadeau voor al zijn geklauter op ons dak maakte ik voor neefje Paul een handdoek met een monogram. Ik heb het gemaakt in het borduurprogramma Husqvarna 5D professional.
6 reacties:

Diana Nuland van zei

Ik ben ook fan van de It's A fits patronen. Je hebt erg mooie outfits en borduurtjes gemaakt en die stofjes zijn om te smullen.
De Vintageset ziet er veelbelovend uit.
Hoop dat je voorlopig niet meer ziek wordt.

corina zei

Dat zijn weer mooie dingen die je hebt gemaakt hoor en wat er nog aan komt ziet er ook goed uit leuk om te zien hoor. Fijn dat het nu weer beter gaat.

Jos zei

Wat een mooie dingen allemaal!! Je haalt de schade meteen dubbel dwars in. Mooie tricots heb je uitgekozen en leuke patronen. Ben ook heel benieuwd naar het eindresultaat van de vintage lingerie set, de sneakpreview ziet er veelbelovend uit.

Hoop dat je inmiddels weer helemaal bent opgeknapt.

Alice zei

Na de griep en andere narigheden heb je de draad weer voortvarend opgepakt. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt, kijk uit naar de eindresultaten van je lingeriewerkstukken. Groeten, Alice

TIALDA zei

Wauw, wat een leuke dingen allemaal! Je hebt je weelkje griep lekker ingehaald! Leuke borduursels ook, dat bestek heb ik ook al eens uitgeborduurd, erg leuk!

Marian zei

Mense lieve, als jij ziek geweest bent, zet je erna de turbo aan..?
Wat heb jij een ontzettend leuk stofje voor je vintage setje, je high wasted scarry pants, wordt zo mooi, om van te kwijlen zeg ik dan...

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...